Цена на доставката - 5 лв. за цялата страна. За поръчки на стойност над 100 лв. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА. ЗА ВЪПРОСИ: 0899 987 609

Propolis от Naturall

Рейтинг: 
Средно: 3.7 (25 votes)
Разфасовка: 
30 капсули
Тегло на продукта с опаковката: 
51 гр.

Изцяло пречистен

5 пъти по-ефективно действие от обикновения пчелен клей

В съчетание с напълно натурален пчелен прашец

Естествен имуностимулатор и мощен антибиотик

Съдържание: 

Употреба: 1 капсула дневно

Propolis от Naturall не е спиртен разтвор, воден екстракт или масло.

Предлагаме ви 100%  естествен продукт.

Прополисът е добит от кошерите и преминал през процес на пречистване по технологичен път от всякакви частици и замърсители.

Пречистените парченца натурален пчелен клей са капсулирани заедно с олио от шафран за максимална защита.

Продуктът е изключително удобен и лесен за употреба. Няма нужда да разтваряте или да обработвате допълнително в домашни условия. Това, което трябва да направите, е просто да приемате по една капсула на ден.

 

С една капсула Propolis от Naturall си осигурявате същото количество обикновен пчелен клей, умножено по 5.

Приемането на прополис е най-древният и изпитан начин да се пазим от вируси, простуди, грип и редица други заболявания с помощта на естествени продукти. Увеличава имунитета на организма – съдържащите се в него флавоноиди активират и подпомагат образуването на антитела в кръвта с 40% повече!

Днешните медицински проучвания сочат, че употребяващите редовно прополис много по-рядко се разболяват от простуди и придобиват имунитет за вирусите, които най-често ни атакуват.

 

Какви лечебни свойства притежава Прополис:

  • имуностимулиращо
  • тонизиращо и укрепващо организма като цяло
  • антивирусно
  • антибактериално
  • противогъбично
  • обезболяващо
  • мощно дезинфектантно
  • силно антиоксидантно
  • противотоксично

 

Прополисът се прилага и при заболявания на ендокринната система – грижи се за правилното функциониране на жлезите с вътрешна секреция, нормализира и контролира нивата на захар в кръвта, подпомага функцията на черния дроб, облекчава гастритни и колитни болки.

Пчелният прашец, сред всички продукти, произвеждани от пчелите, съдържа най-много полезни хранителни съставки. Минералите, аминокиселините, витамините и ензимите в него подпомагат и укрепват всички системи в организма.

 

30 броя капсули

Приема се по една капсула на ден.

Употреба от деца

Продуктът се подлага на задължително превантивно обеззаразяване и преминава специализиран тест за евентуално наличие на микроби.

Ето защо, не съществува никакъв проблем да се приема и от деца. Специалистите препоръчват приемът да започва от 4-годишна възраст.