Цена на доставката - 5 лв. за цялата страна. За поръчки на стойност над 100 лв. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА. ЗА ВЪПРОСИ: 0899 987 609

ТРОЙЧАТКА ТИНКТУРА - Детоксикация и противопаразитно действие

Рейтинг: 
Средно: 5 (2 votes)
Разфасовка: 
100 ml.

Употреба:

Перорален прием по схема: първи ден - 1 капка, разтворена в 100 ml вода, втори ден - 2 капки, разтворени в 100 ml вода, като с всеки следващ капките се увеличават с по една до седмия (7 капки). На осмия ден се приемат 60 капки, разтворени в 200 ml вода. След осмия ден се приемат веднъж седмично от 30 до 60 капки от тинктурата като профилактика до изчерпване на количеството в опаковката. Прилагайте два пъти годишно.

Хранителна добавка

Ефикасна детоксикацията на целия организъм и противопаразитно действие. Пречиства храносмилателния тракт, жлъчката и черния дроб.

Съдържание на 1 ml тинктура: 250 мг. сухо вещество, етанол 66% об./об.

Съдържание на максимална дневна доза /60 капки/: карамфил - 240мг, пелин - 350 мг, зелен орех – 10 мг.

Предупреждения: Да не се употребява при възпалителни процеси и заболявания на стомаха, при заболявания на щитовидната жлеза, както и при индивидуална непоносимост.

Тинктурата има силно горчив вкус заради пелина, който съдържа /известно е, че пелинът е едно от най-горчивите вещества на Земята и в същото време е една от най-ефикасните билки/.

Продуктът е хранителна добавка, която не е лекарство и не замества разнообразното хранене. Да се съхранява на места недостъпни от деца. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Да не се използва от бременни, кърмачки и лица под 18 години без предварителна консултация с лекар.

Производител: Българска Билка 1893 ООД.