Цена на доставката - 5 лв. за цялата страна. За поръчки на стойност над 100 лв. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА. ЗА ВЪПРОСИ: 0899 987 609

САМАХАН - При простуда и грип

Рейтинг: 
Средно: 5 (1)
Разфасовка: 
10 сашета

Предупреждения: Не използвайте при свръхчувствителност към някоя от съставките. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина. Подходящ за деца над 3 г.

Съдържание: Кориандър, Джинджифил, Черен пипер, Косциниум фенестратум, Лилава върбинка, Индийски пипер, Еволвулус алсиноидес, Кимион, Адхатода васика, Алпиния официнарум, Соланум Виргинианум, Хедиотис хербацеае, Ликорайз.

Производител: Link Natural Products - Шри Ланка

Употреба: 1-2 сашета се разтварят в 250 ml гореща вода от един до четири пъти на ден. При болно и възпалено гърло може да се консумира директно без разтваряне се изсипва по чаена лъжичка в гърлото. При деца използвайте половин пакетче на чаена чаша за да намалите концентрацията и пикантността

Самахан е топла напитка от 14 индийски билки и подправки, която индийците наричат „пеява”. Самахан е най-продаваната „пеява” в света.

10 инстантни сашета при простуда и грип. Бързо и ефикасно пресича настинката. Укрепва имунната система.