Цена на доставката - 5 лв. за цялата страна. За поръчки на стойност над 100 лв. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА. ЗА ВЪПРОСИ: 0899 987 609

КИДНИ ЧАЙ НАСИПЕН - За здрави бъбреци и отделителна система

Рейтинг: 
Средно: 5 (1)
Разфасовка: 
50 гр,
Тегло на продукта с опаковката: 
50 гр.

Предупреждения: Не използвайте при свръхчувствителност към някоя от съставките. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина. Да не се приема от деца под 12 г., бременни и кърмещи жени.

Съдържание: Полпала, цвят Ранван, цвят Белли 

Полпала е едногодишно растение с височина 60-75 см, често дървовидно в основата, със зелени изправени стъбла. Растението цъфти през цялата година. 
Цветовете му са зеленикаво-бели, много дребни, а семената му са черни на цвят. Това растение е разпространено в Шри Ланка, Малая, Ява, Суматра и в тропическа Африка. Полпала съдържа известно количество танин-ситостерил палмитат, амирин и ситостерол. Растението има диуретично и облекчаващо действие и се използва при литиаза (каменна болест).

Производител: Link Natural Products - Шри Ланка

Употреба: 1-2 пъти на ден в зависимост от тежестта на оплакванията. Една щипка от чая се запарва с 250 ml гореща вода и течността престоява 5-10 минути преди да се изпие. Препоръчителният прием за възрастни е два пъти дневно в продължение на 1-2 месеца. За деца над 12 г. приемът е наполовина, като запарката е 5 минути, за 1 месец.

Подходящо е Кидни чаят да се приема при наличие на микроорганизми в урината, киселинно pH, високи нива на пикочната киселина, бъбречни кризи и пристъпи на подагра.