Цена на доставката - 5 лв. за цялата страна. За поръчки на стойност над 100 лв. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА. ЗА ВЪПРОСИ: 0899 987 609

ЖЕНШЕН С ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ - Имуностимулатор

Рейтинг: 
Средно: 5 (1)
Разфасовка: 
10 флакона х 10 ml

Опаковка: 10 флакона х 10 ml

Предупреждения: Продуктът е хранителна добавка, която не е лекарство и не замества разнообразното хранене. Да се съхранява на места недостъпни от деца. Да не се приема от бременни и кърмещи жени и от хора с алергии към пчелни продукти. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Съдържание: Корен на женшен екстракт (Panax Ginseng extract) 5:1 -  1000 mg, пчелно млечице (Royal Jelly)  - 300 mg, плодове на Шизандра екстракт - 100 mg (Fructus Shizandrae), мед, дестилирана вода.

Производител: Харбин Йеконг Херб - Китай

Дозировка: 1-2 флакона на ден. Разклатете преди прием.

В лечението с билки в източния свят женшенът се смята за "най-висше" растение – има способност да възвръща енергията, да балансира функционирането на органите в човешкия организъм.

Женшен с пчелно млечице и шизандра  е изпитана и класическа комбинация която подсилва имунитета и съдейства за постигане на оптимална кондиция на тялото и психиката. Шизандра е позната още като китайски лимонник и на китайски език означава буквално "плод с пет вкуса". В действителност вкусът й представлява комбинация от сладко, солено, горчиво, кисело и люто. Има действие на адаптоген, подобрява функционирането на белия дроб и подсилва ефекта от приема на женшен.