Цена на доставката - 5 лв. за цялата страна. За поръчки на стойност над 100 лв. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА. ЗА ВЪПРОСИ: 0899 987 609

ЖЕНШЕН С ПАНТОКРИН - Енергия и здрави стави

Рейтинг: 
Средно: 5 (1)
Разфасовка: 
10 флакона х 10 ml

Опаковка: 10 флакона х 10 ml

Предупреждения: Продуктът е хранителна добавка, която не е лекарство и не замества разнообразното хранене. Да се съхранява на места недостъпни от деца. Да не се приема от бременни и кърмещи жени и от хора с алергии към пчелни продукти. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Съдържание: Корен на женшен екстракт (Panax Ginseng  extract) -  200 mg, пчелно млечице (Royal Jelly) - 300 mg, екстракт от Пантокрин - 100 mg (кадифената обвивка на еленови рога), мед, дестилирана вода.

Производител: Харбин Йеконг Херб - Китай

Дозировка: 1-2 флакона на ден. Разклатете преди прием.

Женшенът традиционно се използва за засилване  на имунитета и подобряване на издръжливостта и психическото здраве. Възстановява жизнената енергия и балансира функционирането на органите в човешкия организъм.

Пантокринът се извлича от кадифената обвивка на рогата на северния лос, когато се сменят. Тази обвивка съдържа много ценни вещества за поддържане на ставния хрущял - хондроитин, глюкозамин, простагландини, селен, калций, колаген, фосфор, магнезий.

Пантокринът спомага за редуциране на болката и сковаността на ставите, увеличава обема на движение.

Пчелното млечице е богат източник на протеини, незаменими аминокиселини , захари, стероли и фосфорни съединения. Съдържа гамаглобулин, който има способността да създава имунитет срещу инфекции и вируси.