Цена на доставката - 5 лв. за цялата страна. За поръчки на стойност над 100 лв. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА. ЗА ВЪПРОСИ: 0899 987 609

ЖЕНШЕН С ГИНКО БИЛОБА - Енергия и стимулиране на мозъка

Рейтинг: 
Средно: 5 (1)
Разфасовка: 
10 флакона х 10 ml

Опаковка: 10 флакона х 10 ml

Предупреждения: Продуктът е хранителна добавка, която не е лекарство и не замества разнообразното хранене. Да се съхранява на места недостъпни от деца. Да не се приема от деца, бременни и кърмещи, и от хора с високо кръвно налягане и алергия към пчелни продукти. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Съдържание: Екстракт от Гинко билоба /50:1/  - 3000 mg, екстракт от женшен /10:1/ - 400 mg, мед, вода.

Производител: Харбин Йеконг Херб - Китай

Дозировка: 1-2 флакона на ден. Разклатете преди прием.

Продуктът съчетава в едно ползотворното действие на женшена и Гинко билоба. Препоръчва се на хора, които изпитват затруднения със запаметяването и концентрацията, както и на такива със съдови проблеми. Усилва паметта и концентрацията, подобрява мозъчната дейност, повишава имунната защита и жизнената активност.

Женшен с Гинко билоба представлява изпитана и класическа комбинация на традиционната китайска медицина. Приемането във формата на флакони съдейства за по-бързото и лесно усвояване на биологичноактивните съставки. Използва се екстракция на суровия материал в съотношение 50:1.