Цена на доставката - 5 лв. за цялата страна. За поръчки на стойност над 100 лв. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА. ЗА ВЪПРОСИ: 0899 987 609

БИОВЕА АЛОЕ ВЕРА - Имуностимулатор и антиоксидант с общоукрепващо действие

Рейтинг: 
Средно: 5 (1)
Разфасовка: 
946 ml

Дозировка: От 4 до 8 супени лъжици на ден (около 60 мл. – 120 мл.) или както е предписал лекуващият Ви лекар.

Съдържание в 1 доза: 100% сертифициран органичен сок от Алое Вера: 946 ml.

Не съдържа изкуствени овкусители, подсладители, оцветители, консерванти и захар.

Предупреждения: Продуктът е хранителна добавка, която не е лекарство и не замества разнообразното хранене. Да се съхранява на места недостъпни от деца. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Производител: Biovea, Англия.

  • Имуностимулатор и антиоксидант с общоукрепващо действие;
  • Потиска възпалителните процеси и притежава антибактериален ефект;
  • Съдейства за понижаване на нивата на кръвна захар, холестерол и високо кръвно налягане;
  • Благотворно влияние върху бъбреците и храносмилателната система
  • Естествено прочиства организма;
  • Намалява риска от поява на диабет;
  • Намалява дискомфорта при стомашни неразположения и болести;
  • Прави кожата еластична и здрава.
  • Ефикасен при екземи, акне и изгаряния;

Още от древността растението Алое Вера (Aloe Vera) се е използвало като лечебно и козметично средство. Продуктът на Biovea, който ви предлагаме, е получен от Aloe Barbadensis Miller – считана за най-ефикасната разновидност на растението.

Състав: Сокът съдържа повече от 80 съставки с противовъзпалителни, антивирусни и естествени антибиотични свойства - 18 аминокиселини, 20 минерала, 12 витамина, храносмилателни ензими, минерали, антиоксиданти и др.

Употреба

Външна: Използва се при екземи, акне, раздразнения на кожата, изгаряния и инфекции. Хидратира и охлажда в случай на слънчеви и други по-леки изгаряния. Прави кожата по-еластична и здрава и я предпазва от вредните действия на околната среда. Може да се употребява и като напълно натурален крем.

Вътрешна: Пероралният прием на сока от Алое Вера действа благоприятно не само на кожата. Богат на мукополизахариди, той действа и като имуностимулатор и предпазва от вируси. 

Притежава аниоксидантни свойства и забързваа оздравителните процеси в организма.

Алое Вера има силен антибактериален, антигъбичен и противовъзпалителен ефект.

Редовното му приемане намалява риска от образуване на туморни клетки и забавя стареенето.

Продуктът може да се включи в хранителната диета на страдащи от сърдечно-съдови заболявания, тъй като понижава нивата на триглицериди и серумен холестерол в кръвта. Доказано е, че намалява високото кръвно налягане и количеството кръвна захар и така намалява риска от поява и развитие на диабет. Алое Вера заздравява стените на капилярите и кръвоносните съдове; има благотворно влияние върху бъбреците и храносмилателната система; действа добре при запек /констипация/; съдейства за естественото прочистване на дебелото черво и храносмилателния тракт; намалява неприятните усещания при колит, язва и артрит.

Приемането на Алое Вера е препоръчително не само при здравословни оплаквания. Всекидневната му употреба поддържа добър тонус и ни пази от вируси и настинки.

Алое Вера е натурален източник на здраве и енергия.