Цена на доставката - 5 лв. за цялата страна. За поръчки на стойност над 100 лв. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА. ЗА ВЪПРОСИ: 0899 987 609

АРТИШОК ПЛЮС - По-добра чернодробна функция

Рейтинг: 
Средно: 5 (1)
Разфасовка: 
30 капсули

Съдържание в една дневна доза (1 капсула) : 20 мг екстракт от артишок (съответства на 200 мг цвят от артишок и 0,5 мг цинарин), 100 мг бял трън, 100 мг глухарче, 100 мг корени куркума

Не съдържа желатин, глутен и лактоза.

Информация за диабетици: 1 капсула се равнява на 0,002 хлебни единици

Употреба: един път дневно по една капсула с течност в продължение на три поредни месеца.

Черният дроб стои в основата на метаболитните процеси в човешкия организъм. Той контролира приема, обработката и разпределението на хранителните съставки и техните енергийни продукти. Черният дроб синтезира и значителен брой протеини, ензими и витамини, участващи в изпълнението на нормалните функции на тялото. Подложен на претоварване, лишен от полезни ензими и ежедневно стресиран от токсините, които приемаме, този орган може да се окаже изправен пред сериозна опасност.

Артишок плюс представялява синергичен микс от важни растителни съставки, които са ефективни и полезни при претоварване на системите на жлъчката и черния дроб и при проблеми с мастната обмяна.

Артишокът стимулира апетита, понижава нивата на серумен холестерол и премахва стомашно-чревното неразположение (повдигане, усещане за киселини, подуване, тежест, образуване на газове). Познат е от много отдавна като народно лекарство при проблеми с черния дроб и жлъчката.

Белият трън стимулира клетъчната регенерация и предпазва черния дроб от увреждане. Използва се традиционно при хронична интоксикация, претоварване с алкохол, лекарства, както и при вродена или придобита чернодробна недостатъчност.

Глухарчето е богато на ензими, витамини и горчиви вещества. Подпомага изхвърлянето на излишните течности и подобрява работата на храносмилателния тракт като цяло. Подобрява и функционирането на жлъчката и метаболизма.

Екстрактът от куркума действа антиоксидантно и противовъзпалително на черния дроб, предпазва го от токсините и подобрява кръвообращението. Също така, има действието на естествен антибиотик.

Предупреждения: Продуктът е хранителна добавка, която не е лекарство и не замества разнообразното хранене. Да се съхранява на места недостъпни от деца. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Производител: TerraPoint